3 gode tips til ferien

Mangler du inspiration til, hvad der skal ske næste gang du eller familien skal holde ferie? Hvis tvivlen stadig går på om ferien skal holdes i Danmark eller i udlandet, så kan det være en god idé at finde ud af, hvad man har lyst til, hvad økonomien kan klare, samt hvor lang tid man vil være væk. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give dig til i ferien, så læs med her.

Hvis ferien skal afholdes in Danmark, eksempelvis derhjemme eller i et sommerhus, så kan det være skønt bare at smide sig på sofaen og slappe godt af. Det kan virke afslappende for nogle mennesker at læse en bog, eller fordybe sig i andet spændende læsestof. Hvis du er til spænding og måske gerne læser krimibøger, så kan spændende nyheder fra politiets verden, måske være noget for dig. Du kan læse mere om 112 nyheder her.

Tag på rygsækrejse i sydens sol

Hvis du eller familien alligevel trænger til at komme ned i varmen, men gerne vil prøve en anderledes rejse, så kan i med fordel tage på rygsæksrejse. Her kan man vælge at sove på billige overnatningssteder, samt rejse spontant rundt, uden at være låst fast på et bestemt sted, samt opleve verden på en anderledes måde og samtidigt spare penge. Du kan finde masser af gode tips til den næste ferie til både udlandet og Danmark på ekspresbus.dk.

Få nyheder med dig overalt

Uanset om du holder ferien i sommerhuset eller under svajende palmer i sydens sol, så er det godt at være opdateret på de seneste nyheder fra hjemlandet. Der er flere måder som man kan få abonnement på en relevant avis, sådan at man får nyhederne som e-avis, eller fysisk avis, hvis at man er hjemme i egen bolig. Mange aviser tilbyder en abonnementsløsning, og en af dem er blandt andet Randers Amtsavis.

Hos denne avis kan du nemlig få lokale nyheder fra Randers, samt Kronjylland. Når du skal til at vælge en abonnementsløsning hos Randers Amtsavis, får du hele tre muligheder. Hvis du kun ønsker avisen i weekenden, er dette en mulighed, men du kan også vælge at få de spændende nyheder alle ugens dage. Når du køber abonnement hos denne avis, får du også glæden af at kunne læse ældre nyheder igennem nyhedsarkivet, samt plusartikler. Hvis du gerne vil læse mere om Randers Amtsavis så kan du med fordel besøge deres hjemmeside.