Derfor er hastighed ikke altid vigtigst 

Det kan betale sig at tænke over sine behov, når man skal vælge internethastighed. Ellers kan man nemlig komme til at betale for meget for sit internet. Test dine hastighedsbehov, før du vælger nyt internet. Så sikrer du dig at vælge det bedste og billigste for dig.  

Det kan være udfordrende at vælge det rigtige internet. Der er mange faktorer, der spiller ind, og som påvirker prisen på dit internet. Hvis man gerne vil have det billigste og bedste internet, så bør man tænke over sine behov. Det er nemlig ikke nødvendigvis internettet med den hurtigste hastighed, der er den bedste løsning for dig.  

En af de faktorer, der påvirker prisen på dit internet, er din hastighed. Vælger du internettet med den højeste hastighed, så vil prisen være derefter. Den bedste måde at finde ud af hvilken hastighed, der passer til dine behov, er ved at tage et kig på dit nuværende internet. Har du problemer med et langsomt internet til de ting, du laver nu? Eller kører dit internet egentlig hurtigt nok til dine aktiviteter?  

Skal man gå med det billigste?  

Det bedste man kan gøre, når man skal sammenligne internet, er at forholde sig til alle faktorer. Det er sjældent en god idé at vælge det billigste, blot fordi det er billigst. Sammenlign hastighed, pris og kundeservice og find den rigtige udbyder for dig.  

Hastighed kommer altså meget an på, hvad du skal bruge nettet til. Nogle bruger mest af alt nettet til at surfe på, hvis de for eksempel leder efter escort og sex i Danmark. Det kan man hurtigt finde på nettet uden at have lynhastighed. Det samme gælder, hvis man leder efter massage i Danmark. Det er bare at søge, så kan man finde gode muligheder. 

Hvor mange Mbit/s har I brug for?  

Hvis du kommer frem til, at din hastighed ikke er tilstrækkelig, så skal du vælge et internet med en højere hastighed. Hvis du gerne vil game eller streame, så skal du op på en hastighed på min. 20-30 Mbit/s. Det vil være en passende hastighed, hvis I er op til tre personer, der benytter dette internet på samme tid. Hvis I er en til to personer, der blot bruger nettet til at surfe, så kan 10-20 Mbit/s være tilstrækkeligt.  

Hvis I er en større familie på fire til fem personer, så vil I skulle bruge et internet med en hastighed på en 30-50 Mbit/s eller 50+ Mbit/s. Det kan også være en passende hastighed, hvis man har en mindre virksomhed. Hvis I er færre end dette, så er der ingen grund til at betale for et internet med så hurtig en hastighed. Det vil nemlig være markant dyrere.