Hvis du ejer bitcoins, så husk dette når du rejser

Hvis du som mange andre danskere har investeret i kryptovaluta, så er denne artikel meget relevant for dig, hvis du samtidig skal ud og rejse. Du har nok hørt om folk der får stjålet deres telefoner og lignende på deres ferie, og dette kan godt blive et problem for dig, hvis du har kryptovaluta. Hvorfor er dette et problem, tænker du nok?

 

Jo, først og fremmest kan det være, at du har en bitcoin wallet på din telefon. Hvis din telefon bliver stjålet, og de har afluret din adgangskode, så har du et stort problem. Du kan derfor komme uden om det ved at anskaffe dig en hardware wallet eller en anden form for bitcoin wallet, som du bør bruge i stedet for en app på din telefon.

 

Mange vælger en fysisk wallet til deres bitcoins, fordi det er nemt at have med at gøre, og så er det også meget sikkert i forhold til en mobil app. Dermed kan man have sin wallet med sig på ferie uden at skulle bekymre sig om risikoen for at den bliver stjålet. Vi vil argumentere for, at der er en lavere risiko for at få stjålet ting på sit hotelværelse sammenlignet med lommetyverier. Telefoner plejer nemlig at ligge i lommen.

 

Den mest populære wallet til bitcoins, hvis man ser bort fra mobile apps, så er det nok en Ledger Nano S produceret af den franske producent Ledger SA. De har lavet wallets i mange år, og de kommer løbende med opdateringer til deres wallets. Det er vildt at tænke på, at en relativt gammel hardware wallet som en Ledger Nano S stadigvæk bliver supporteret af virksomheden. De har udgivet nyere versioner af wallet’en med bluetooth og meget andet, men af en eller anden grund fortsætter den med at være den mest populære af slagsen. Det kunne måske være interessant for dig at prøve sådan en wallet for at få bedre sikkerhed.

 

Hvis du bestiller en Ledger Nano S direkte fra producenten, så skal du ikke betale told og lignende. Den bliver nemlig sendt fra EU.