Hvordan få mere hygge ind i dit hjem

Hygge er det helt store buzzword, når det kommer til indretning lige nu. Det handler ikke længere om, at alt skal være stilrent og minimalistisk. Nu er det hygge som gælder, og der er mange, der føler det er på tide at få et hyggeligere hjem. Her kan du læse mere om nogle smarte greb, til hvordan du kan få det til.

Få farver ind i stuen

Det første man skal gøre, hvis man gerne vil få lidt mere hygge ind i sit hjem, er at få farver ind i sin stue. Det er altså på tide at komme væk fra de sterile, hvide vægge, der har domineret trendbilledet de sidste mange år. Nu er det tid for farver – og de gør en stor forskel.

Farver påvirker nemlig vores humør, og derfor kan du gøre meget med, hvordan du oplever et rum, bare ved at ændre farve. Varme, lune, dybe farver giver en ro og sjælfuld stemning. Derfor er det måske denne vej du skal tænke, hvis du vil have lidt mere hygge ind i dit hjem.

I tillæg til farve på væg med tapet eller et malingstrøg, så kan du også tænke på teksturer. Det kan du for eksempel introducere netop gennem et tapet med en helt særlig tekstur, eller en rå væg. Det samme gælder for de tekstiler man vælger at indrette med. De kan nemlig godt bidrage til at give både varme og hyggefølelse i dit hjem.

Varme er vigtigt

Varme er også et vigtigt nøgleord, når man skal få mere hygge ind i sit hjem. Eller snarere – lys og varme. Der findes heldigvis ting du kan gøre, der kan sikre begge dele. Med en lun og smart biopejs, kan du nemlig få varme ind i dit hjem. En biopejs kan installeres uden aftræk, og dermed så passer de til ethvert hjem. I tillæg, så hverken soder eller asker en biopejs, så den er perfekt indenfor. Derfor er der muligheder for at få en effektiv og flot pejs, der giver både lys, varme og hygge, uden at man har anlæg i sin bolig for pejs i udgangspunktet.

En biopejs er også et helt klart bedre midtpunkt i en hyggelig stue, end et fjernsyn, og det bliver en rar ting at samles omkring om aftenen.

11 kommentarer til “Hvordan få mere hygge ind i dit hjem”

 1. Hello to every one, for the reason that I am really keen of reading this website’s post
  to be updated regularly. It consists of good data.

 2. Very shortly this web page will be famous amid all blogging and site-building viewers,
  due to it’s pleasant articles or reviews

 3. Hey there! This post could not be written any better!
  Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this.
  I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read.
  Many thanks for sharing!

 4. Actually when someone doesn’t understand
  afterward its up to other visitors that they will assist, so here it happens.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.