Internettets endeløse muligheder

Er du klar over hvor mange timer den gennemsnitlige dansker bruger på internettet dagligt? Meget. Meget mere end for bare 15 år siden, og på blot 15 år er internettets indvirkning på samfund og den globale befolkning blevet helt enorm. Vidste du at internettet tilbage i tiden er et koncept først testet af det amerikanske militær? 

Der findes utallige af ting man kan lave på nettet. Jo længere tid du bruger på internettet, jo mere vil du nok bliver overrasket over dets utællelige afkroge du slet ikke kender til, og alt det du nok aldrig kommer til at kende til. 

Vidste du at i 1996 var det kun 12 % af den danske befolkning, der i gennemsnit brugte 2 timer om ugen på internettet. Og ja her læste du rigtigt. Om ugen. I 2010 er det allerede sådan at ca 91% af den danske befolkning har adgang til internettet hjemmefra. I 2019 lavede Statens Institut for Folkesundhed en undersøgelse af danske unge og deres skærmtid. Det viste at i alderen af 15 år bruger 25% af de unge i undersøgelsen mere end 4 timer om dagen på skærmtid. Her er medregnet både eventuel spilletid og tid som bruges på sociale medier. Hvis man regner lidt på det er det 28 timer om ugen, ca 130 timer om måneden, og omkring 1520 timer på et helt år. 

Hvem er kongen af internettet?

Kender du fx til konceptet Kongen af internettet? Hvis du ikke gør, så kan det siges at det er en titel som websider/firmer indenfor SEO-branchen dyster om at kunne pådrage sig.  SEO står for søgemaskineoptimering og er baseret på ens evne til at optimere en hjemmeside for søgemaskiner. På den måde således at den ønskede hjemmeside rankes højere hos søgemaskiner som fx Google og Bing, og hjemmesiden på den måde vises til flere brugere der søger på søgemaskinerne. 

Konceptet om den jagt der foregår på nettet mellem personer i SEO-branchen, har stået til i flere år. Det handler simpelthen om hvem der har den hjemmeside som først bliver vist på søgemaskinerne Google og Bing når der søges på Kongen af internettet. Du kan eventuelt afprøve det og se hvad der kommer op? 

Det handler simpelthen om at udføre det bedste SEO-arbejde for at kunne opnå den anerkendte titel som kongen af internettet.  Lige nu er deltagerne i kampen om titlen, madeye digital, Lars Nørgaard Graversen, Media Group Denmark, Anton Hoelstad og Johnny J. Andersen. Men du kan også sagtens være med hvis du vil. Det kræver blot lidt SEO-egenskaber og en hjemmeside.

Alle mulige andre ting som man kan på internettet

Det er ikke kun SEO specialister, som konkurrerer om kongetitler, der kan findes på internettet. Penge og lån er uden tvivl et emne man i nutidens Danmark ikke kan undgå at skulle tage stilling til. Det er ofte når man står i situationer som huskøb eller andre store livsændringer.  Lån privat her blandt andet hvis det er det du er på udkig efter. 

Når det kommer til internettet, er der næsten intet som man ikke kan finde hjælp til. I dagens dagligdag er der mange danskere som har travlt og løber hurtigt i dagligdagen. På internettet kan du blandt andet finde hjælp til rydning, vurdering og salg af dødsbo hvis du skulle stå i sådan en situation og mangle hjælp. Det kan du blandt andet læse mere om her.