Køb en hjemmelader til din el-bil

Hvis du er den heldige ejer af en el-bil, så kender du nok til besværet med at finde en ladestander, der passer til dine specificeringer. Nu kan du sætte en ladestander til derhjemme, så du kan sætte bilen til opladning, når den står fint i garagen. Så kan du være sikker på altid at have et fuldt batteri til rådighed og køre med strømmen, når du har brug for det.

El-bilen er stærkt på vej frem i Danmark. Derfor ser mange, at det også bliver lettere for folk at investere i en el-bil. Et af de største problemer for el-bilen overalt har været spørgsmålet om, hvor i alverden man skal lade den op henne? Heldigvis findes der masser af offentlige ladestationer i dag, men sådan var tilfældet ikke for bare ti år siden. Men når markedet for el-biler udvider sig, så kommer der også langt flere muligheder for at lade bilen op.

Hvis du har en el-bil i garagen derhjemme, så har du nu mulighed for at investere i en hjemmelader. Så kan du selv bestemme og kontrollere, hvornår du vil lade el-bilen op, og hvilken slags strøm du bruger til det. Lad el-bilen stå natten over, og du er sikker på altid at have batteriet fuldt ladet op. Så løber du ikke tør for strøm lige foreløbig.

Følg strømmen med en ladestander derhjemme

Hvis du investerer i en ladestander derhjemme, så har du mulighed for at kontrollere, at din strøm rent faktisk kommer fra en grøn og klimavenlig energikilde. Om natten blæser vinden stadig, og meget af den strøm, som vindmøllerne producerer kan ikke lagres, men går direkte ud til hjemmet. Da mange af os sover om natten, bliver strømmen slet ikke brugt.

Ved at lade om natten kan du udnytte strømmen fra vindmøllerne til fulde. Ikke nok med at du har en el-bil, der overhovedet ikke udleder CO2 i sig selv, så får du også strøm fra en energikilde, der er tilsvarende grøn og klimavenlig. Det er jo derfor, du kører rundt i en el-bil. Med en hjemmelader kan du altså gøre dit for at mindske udledningen af drivhusgasser i atmosfæren samtidig med, at du sparer penge på masser af billig strøm.

Tag på roadtrip med din el-bil

Når din el-bil er ladet helt op, kan du jo så overveje, om ikke det var på tide at tage en tur rundt i landet. Danmark har efterhånden fået så mange ladestandere rundt i hele landet, at det faktisk er muligt at planlægge en roadtrip til både korte og længere ture. Hvis du på forhånd ved, hvor I skal hen, så kan i finde en ladestander i nærheden og planlægge turen ud fra det.

Danmark er et rigt land at gå på opdagelse i. Selvom mange drømmer om sydens sol og varme, så kan det danske land alligevel et eller andet, når det kommer til sommer. Ja selv vinteren har noget af byde på i Danmark. Uanset vind og vejr så ligger landevejen åben for dig og din el-bil, og du skal bare følge strømmen rundt i landet, så kan du være sikker på altid at komme videre til næste stop.

Ladestandere er altså perfekte pejlemærker for, hvad du skal se og opleve i Danmark. Både med en ladestander derhjemme og flere rundt omkring, kan du komme rundt præcis som du har lyst til. Om det er Gedser eller Skagen, du vil til, så er turen aldrig umulig i en el-bil. Planlæg turen og tag på rundfart på de danske landeveje, gør stop i de små byer og lær landet ordentligt at kende. Det er nu, I har tiden til det.