Lejebolig i Holbæk tæt på by og natur

Hvis du er typen, der gerne vil have naturen helt tæt på, men samtidig helst ikke vil have byen på for lang afstand – så er Holbæk stedet for dig. Her kan du leje en bolig i den fantastiske Havneby, lige ved fjorden og ikke langt fra København. Læs med her! 

Det er ikke alle, der ved det, men Holbæk er en meget undervurderet del af hovedstadsområdet. Her bor du tæt på vandet og naturen, og S-toget fører dig til København på kort tid. Der er masser af udvikling i gang, når det kommer til nye, lækre lejeboliger, og det kan være et meget favorabelt sted at leje sig ind. 

Holbæk Havneby er kultur og natur i én 

Hvis du er interesseret i en lejebolig i Holbæk, er det en god idé at finde et kort over nybyggeriet i området, for det er som sagt i spændende og rivende udvikling. Et sådant kort kan du f.eks. finde hos Propstep.

Du kan nemt lade dig charmere af Holbæk havn, hvor natur og kultur møder hinanden i Havnebyen. Det kan være godt at holde øje med dette stemningsfulde og maritime område, for her vil lejeboliger, såvel som ferie- og ejerboliger, skyde op i den nærmeste fremtid. En lejebolig i dette område vil med al sandsynlighed være meget attraktiv. 

I Holbæk Havneby får du nemlig fjorden lige for dine fødder, og samtidig er S-togslinjen lige ved hånden, så du kan tage et smut til København, når det passer dig. Tanken bag havnebyen består i at skabe en forbindelse til bymidten, så der er fokus på at skabe et rigt kulturliv midt i naturen. 

Lejebolig i Holbæk giver et roligt byliv

Holbæk og Herlev er populært blandt folk, der ønsker et rigt by- og kulturliv, men i mere rolige omgivelser end midt inde i København K. Holbæk er en lidt yderligere del af hovedstadsområdet, hvor der er byliv, men i mere rolige rammer, og tættere på vand og natur. Og dog er byen kun et stenkast væk med toget. 

Arkitekturen og udviklingen af nybyggeri giver desuden den urbane følelse, man også har inde i byen. Her bygges trendy og varieret, med masser af lys, rum og udsigt. På sigt er der næppe nogen tvivl om, at Holbæk bliver et ganske hipt og fordelagtigt sted at opholde sig. Og hvis du drømmer om både et roligt byliv, adgang til naturen og nem transport til hovedstaden, så er det helt klart stedet, du skal tjekke ud.