Synes du også at varme- og elregningen er blevet lidt for høj?

Har du oplevet at din varmeregning og din elregning er steget og steget på det seneste? Så er det måske fordi du forbruger for meget, uden at tænke over om det egentlig er nødvendigt. I stedet for at få et chok over regningen hver gang, kan du lave om på dine vaner så du forhåbentlig kan modtage regningen med ro i maven.  

Der er mange ting man i dagligdagen kan lave om på for at foretage nogle mere energivenlige valg. På den måde kan man sørge for at regningerne ikke stiger til vejrs, uden at der er styr på det. Det er aldrig sjovt at modtage en regning og så få et chok over det beløb som står på den.  

Et skift i vanerne kan gøre en hel del 

Et skift i dine vaner kan have en større betydning end du aner. Desuden er det også en god idé at undersøge om man har nogle ting i dit hjem som optager meget strøm eller som kunne optimeres. Måske trænger du til en bedre printer som ikke printer fejl hele tiden, og som ikke spilder papir? klik her for at finde hvad du leder efter.  

Hvornår tjekkede du sidst din varmemåler? Varmemåleren kan give svar på mange af spørgsmålene omkring din varmeregning. Og det er derfor en god idé lige at tage et kig på den i ny og næ.  

For at spare på vandet er der mange ting du også kan gøre i dagligdagen. Mange af os bruger vand hvor det ikke er nødvendigt, fx når vi skylder vores service af inden vi kommer det i opvaskeren.