Kosttilskud kan hjælpe dig til at se yngre ud

De fleste vil gerne se yngre ud, end deres alder i virkeligheden tilskriver. Noget af det, der kan hjælpe dig i denne henseende, er kosttilskud. Hvis du tager de rigtige kosttilskud, så vil du se bedre og yngre ud. Herved kan du slippe for fx hængende øjenlåg eller smilerynker.

Tag de rigtige kosttilskud

Vitamin- og mineralmangel samt dehydrering og junkfood er meget almindeligt i det moderne samfund, og alle disse blandet sammen kan hurtigt ændre din hud og få den til at se ældre, tør, træt og fuld af rynker ud.

Nedenfor er 14 skønhedstilskud, der kan forbedre din huds sundhed og kan hjælpe dig med at se yngre ud i længere tid:

Vitamin E

E-vitamin er en af de mest kraftfulde naturlige antioxidanter, så en af dens vigtigste kvaliteter er at forhindre vores celler i at dø, specielt vores hudceller. Derfor holder E-vitamin huden glat, smidig og hydreret.

Vitamin A

Vitamin A eller retinol er en af dine bedste soldater i kampen mod frie radikaler, fordi denne naturlige forbindelse fremmer cellevækst og beskytter din hud mod aldring.

Vitamin C

C-vitamins kendte evner er at afværge forkølelse og influenza, men det kan også forbedre hudens tekstur og glathed. Det er fordi C-vitamin er en potent antioxidant, der blokerer ødelæggelse forårsaget af frie radikaler, som i høj grad er forbundet med aldringsprocessen.

Vitamin D

D-vitamins hovedfunktion er at sikre optagelsen af calcium fra næringsstoffer og dets transport til knoglerne. Så dette vitamin giver dig stærke knogler til at støtte dig gennem årene.

Vitamin Biotin

Biotin spiller en vigtig rolle i sundheden for hud, hår og negle, da det er et af de vigtigste vitaminer og gavnlige skønhedstilskud til at sikre cellevækst og -fornyelse.

Coenzyme Q10

Coenzym Q10 (også CoQ10) er en vigtig vitamin- og antioxidantforbindelse for kroppen. Det understøtter fysisk udholdenhed, beskytter celler og bidrager til energiproduktion, men holder også din krop ungdommelig.

Collagen Peptides

De to aminosyrer i proteinet kollagen – prolin og glycin – er afgørende for dannelsen og reparationen af led, knogler, muskler og sener, men de hjælper også huden med at bevare sit faste udseende.

Magnesium

Magnesium er et af de mest vitale og essentielle mineraler. Det regulerer mange biokemiske og fysiologiske processer og bekæmper for tidlig aldring. Stress og utilstrækkelig søvn kan ælde dig, og det er vigtigt at få en god nats søvn, og magnesium har været effektivt til at berolige hjerter, slappe af i musklerne og gøre det muligt for dig at få en god søvn.

Selenium

Selen er anerkendt som et livsvigtigt element for menneskers liv og er essentielt for hudens sundhed, da det er involveret i at regulere metabolismen af alle celler og har stærke antioxidantegenskaber.

Selen kan bremse tegn på ældning, såsom rynker, pletter og hudpletter, fine linjer og tør hud.

Zinc

Zink er et vigtigt mineral for at holde hele kroppen i funktion, da det deltager i udviklingen, væksten og reproduktionen af kroppens celler. Zink påvirker vækstregulerende enzymer og syntesen og funktionen af skjoldbruskkirtel og kønshormoner. Derudover bidrager det også til immunsystemets og stofskiftets normale funktion, hjælper med smags- og lugtesansen og forbedrer synet.

 

Frem for alt holder zink hele kroppen i gang. Få mere at vide om zinksundhedsfordelene og de bedste zinkrige fødevarer.