Lær om ICO’er

Bliv klogere på kryptovaluta og stift bekendtskab med ord som, ICO 

ICO er en forkortelse af ordet, Initial Coin Offerings, som du også kan støde på i forbindelse med kryptovaluta. Det er et vigtigt begreb at have kendskab til. Derfor kommer også en forkortet og simpel forklaring på begrebets betydning. ICO skal forstås som en hjælpende hånd – som eksempelvis kan hjælpe firmaer med den fornødne kapital, således de kan komme i gang. Det er altså en støtte til virksomheder, der ønsker at bidrage med deres egen valuta. 

Hvad gør man, når kryptovalutaen fortsætter med at stige og stige?

Det kan være ganske frustrerende at opleve, at kryptovalutaen blot stiger og stiger. Det gør, at det er svært at vurdere, hvornår man skal slå til. Man ved aldrig hvor længe stigningen vil forsætte, eller om vi overhovedet har set toppen endnu. Det kan være en jungle at navigere rundt i. Derfor er det anbefalelsesværdigt, at du i stedet koncentrerer dig om investeringer indenfor ICO’er. 

Du får mulighed for at komme ind på et unikt tidspunkt; nemlig mens kursen fortsat er lav. Det betyder altså også, at du kan tage hele turen til toppen med. Det er altså din sikkerhed for ikke at købe valuta, kort inden værdien falder. 

Brug internettet som guideline og inspirationskilde

Inden du kaster dig ud på eventyret, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i tingene, og hvordan det hele forholder sig.

Du kan heldigvis tilgå meget information, der kvit og frit er tilgængeligt på nettet. Det kan blive din virtuelle sparringspartner, der bidrager til at klæde dig godt og grundigt på til at varetage opgaven bedst muligt. Det handler ikke om at gå med livrem og seler, men det handler om at bære sig fornuftigt ad og tage sine forbehold på forhånd.

 Derfor er det altid et godt råd at søge råd, inspiration eller guides til, hvordan du begår dig i en verden fyldt med kryptovaluta. Heldigvis har du altid nettet lige ved hånden – og her finder du alle tænkelige informationer, som med garanti er brugbare på din færden. 

Ha’ altid din sunde fornuft med – uden den dummer man sig let!

Selvom det lyder både lige til og enkelt – og næsten som et ægte eventyr – skal man bære sig fornuftigt ad. Det er ægte penge, der er på spil, og det kan derfor koste en dyrt, hvis ikke man bruger sin sunde fornuft og tænker to gange, inden man handler. 

Et råd her er, at inden du køber en ICO, at du grundigt læser både virksomhedens forretningsplan samt deres white papers igennem. Det kan give dig klare indikationer om, hvad virksomheden er, hvad de står for og i hvilken situation, de befinder sig i øjeblikket. Det kan være et fingerpræg om, hvorvidt det er noget, du bør investere i eller ej. 

Dog skal du altid huske, at selvom en virksomhed har en sund forretningsplan – der næsten lover guld og grønne skove – kan det gå galt. Der er aldrig nogen garanti. Husk altid at læse så meget du kan om valutaen eller aktien på Cryptoex.com inden du køber.

Du skal aldrig investere mere, end hvad du har råd til at tabe

Selvom det måske kan lyde banalt, er det meget vigtigt at huske; du skal aldrig investere mere, end hvad du samtidig også har råd til at tabe. Det kan have store konsekvenser at tabe penge – hvorfor det anbefales at du helgarderer dig på forhånd. Du kan altid stille dig selv spørgsmål; “Er det penge, jeg kan holde til at miste?” Hvis du uden tøven kan svare ja, er det langt mindre risikofyldt at investere. 

Selvfølgelig ønsker man altid økonomisk gevinst, når man foretager investeringer. Dog er der aldrig garanti for disse, hvilket er præmissen for netop denne type af handel. Selvom investeringen ser både god og sikker ud, kan selv de bedst fungerende firmaer pludselig komme i problemer uden varsel. Det kan betyde, at din investering rammes – og det rammer i sidste ende dig. Det er derfor uhyre vigtigt, at du genovervejer hele dit økonomiske grundlag, inden du vælger at satse dine penge. 

Det lovmæssige afsæt – få styr på loven inden, du går i gang

Det er vigtigt at have kendskab til paragraffer og lovmæssige bestemmelser, inden du går i gang. Der kan være flere faktorer, du bør tage hensyn til, inden du påbegynder dine investeringer. Eksempelvis er ICO’er ikke lovlige i lande som Kina og Sydkorea, hvorfor du naturligvis bør gå en stor bue udenom disse steder.

Du kan desuden læse meget mere om de forskellige vedtægter, omhandlende loven for ICO’er, på nettet. Dette er – ligesom ovenstående – vigtige punkter, du på forhånd bør kende.