3 fordele ved glamping

Har du ikke prøvet glamping før, men er du nysgerrig på at give det et forsøg, og er du spændt på at se, om det er noget for dig, er det jo bare med at give det et skud.

Der kan være mange fordele ved at vælge glamping frem for almindelig camping. Herunder kommer vi til at tage et kig på et par af dem, som måske kan overtale dig til at vælge glamping fremover.

Det hele er sat op for dig

For det første kan du jo glæde dig til, at det hele er sat op og gjort klar til dig, når du kommer frem. Du får et luksus telt, hvor der er tænkt på det hele, og hvor der er alt det, du får brug for. Det minder mest af alt om en campingvogn i telt format.

Så hvis du gerne vil have det luksuriøse i at campere med en campingvogn, men du ikke har mulighed for at få en campingvogn med rundt på din ferie, kan det være en rigtig god idé at vælge glamping som din overnatning.

Du skal ikke være bange for regn eller kulde

Når du bor i et glamping telt, skal du heller ikke bekymre dig om at komme til at fryse, som du jo typisk skal i et almindelig telt, eller være bange for at det regner ind igennem teltet på dig, når du fx ligger og sover.

Et glamping telt er jo mest af alt en mindre konstruktion, hvor der er tænkt på det hele. Så der er fx et stærkt nok tag eller overdække på, så det fx ikke kommer til at regne ind. Og i mange glamping telte kan du også nyde godt af en varmekilde, som kan holde dig varm hele natten.

Du har en seng at sove i om natten

Sidst, men ikke mindst, kan du også glæde dig til at få en seng at sove i om natten. Er du vant til at campere med telt og sovepose, kan det være, at du flere gange har længtes efter en blød seng at sove i. Det kan du som regel være sikker på at få, hvis du vælger glamping.

I et glamping telt er der jo som regel plads til det hele – herunder også en seng eller to, så du kan lægge dig blødt og dejligt, når dagen er ved at gå på hæld.