Sådan bevarer du minderne fra rejsen 

At rejse er at leve – sådan sagde vores verdenskendte digter H.C. Andersen, og det kan der være noget om. Er man først blevet bidt af at rejse, beholder man denne passion resten af livet, og da kan minderne fra de gode rejser været meget værd. Læs med her, hvor vi ser på, hvordan du kan glæde dig over de brugte ferier, vi giver dig gode tips. 

Gode oplevelser er noget, man kan glæde sig over resten af livet, hvis man da kan huske dem, og nogle gange kan det være en god idé at hjælpe minderne på vej. Som tiden går, kan man glemme små detaljer, men med få, enkle tips kan det altså være muligt at bevare dem. 

En rejsedagbog hjælper dig med at kapere de mange indtryk 

En rejsedagbog kan være meget værd, når man er på rejse. Det kan være en god måde at bearbejde og kapere oplevelserne undervejs, men det kan også være utroligt dejligt at læse i sin rejsedagbog, når man er hjemme igen. Her kan man naturligvis skrive dagbog på sin telefon eller computer, men der er nu noget særligt ved at bladre i en fysisk bog, man har skrevet i med kuglepen. Den risikerer heller ikke at drukne eller forsvinde, når man skifter det elektroniske udstyr ud, men kan gemmes i en kasse på loftet eller i reolen. 

I dagbogen kan du også klistre busbilletter, kvitteringer eller indrejsetilladelser ind, hvis der kræves det til din destination. Hvis du skal til USA, så ansøg om ESTA her. Uden indrejsetilladelse kommer du nemlig ikke ind i USA. 

Print billederne ud og sæt dem i album 

Billeder er også et must, når man er på en spændende rejse. Her kan du fint bruge din mobiltelefon, for i dag er kvaliteten på telefonernes kameraer så avancerede, at billederne optages i høj kvalitet. Også her kan det være meget værd at have noget fysisk, så når du er kommet hjem, kan du vælge at få fremkaldt billederne hos en fotohandler. Egentligt er der ikke tale om en fremkaldelse, men snarere et print på fotopapir. Billederne kan du sætte ind i et album, som du kan gemme altid, og da behøver du ikke bekymre dig om, hvor på computeren du fik lagt billederne, eller om du fik overført dem, da du købte ny computer. Heller ikke hvis computeren eller telefonen bliver stjålet, har du noget at frygte, hvis du får printet billederne ud.