Turist i eget land

Mens vi venter på at Corona situationen kommer under kontrol, og grænserne atter en gang bliver åbnet op, uden restriktioner, så er der ikke andet at gøre end at være turist i eget land. Heldigvis har Danmark meget at byde på, og du kan faktisk få mindeværdige og storslåede rejseoplevelser, i din egen baghave. For inspiration til rejseoplevelser i Danmark, læs med her.  

God planlægning giver flere muligheder 

For at få mest mulig ud af din ferie, så gælder det om at planlægge rejsen. Dette gælder også, når rejsen går langs de danske kyster. På grund af Corona krisen, så er det rigtig mange mennesker som lægger ferien til Danmark, og det er derfor om at gøre at være tidlig ude. Hvis du drømmer om at tilbringe en uge i et sommerhus langs Vesterhavet, så skal du skynde dig at booke stedet i dag, hvis ikke, risikerer du at der ikke er flere sommerhuse tilbage.  

Uanset, hvor du rejser indenfor landets grænser, så er det selvfølgelig vigtigt at du holder dig opdateret på den aktuelle samfundssituation. En global pandemi kan være lumsk, og det er derfor helt afgørende at du er up to date, med de seneste restriktioner, og den aktuelle samfundssituation. På senest.dk, kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder, også når du er på rejsefod.  

Hvis du kommer ud for den kedelige situation at der ikke er et eneste sommerhus at opdrive, så kan det være en ide at forsøge sig på en byttehandel. Hvorfor ikke bruge de sociale medier til at finde en familie, som ønsker at bytte lejlighed? Hvis du bor i byen, så kan det godt være der er nogen på landet, som ønsker at bytte bolig i en uge. Brug også det netværket du har, måske du kender nogen som kender nogen, som har et sommerhus de vil leje ud? 

Naturoplevelser ud over det sædvanlige 

Danmark er et land med en smuk natur, og der er mange skjulte perler som du kan besøge. Der er selvfølgelig de smukke kystlinjer, med strande så langt som øjet kan se. For mange, så er det vilde og voldsomme Vesterhavet en stor naturoplevelse. Hvad med at leje en hest, og ride rundt i klitterne, og på stranden? Det er helt sikkert en oplevelse du vil mindes med glæde.  

Der er også mange muligheder for at sove ude i den frie natur. Det vigtigste med at sove udenfor, er selvfølgelig at du har det helt rigtige udstyr. Her kan du finde det helt rigtige udendørs tøj, og få en behagelig nat, ude under stjernehimmelen. Hele landet over finder du muligheder for at sove i shelter. Ofte er de placeret i smukke naturområder, med vand i nærheden.  

Du kan også vælge at vandre. Det er flere vandreruter, som du kan gå. Der er blandt andet Camønoen, nede på Møn. Dette er en meget populær vandrerute, hvor du kan gå igennem storslået natur, og overnatte i naturskønne omgivelser.  

Finansiering af din rejse 

En af fordelene med at rejse rundt i din egen baghave, er at du ikke skal punge ud til dyre flybilletter, og ekstravagante overnatninger. Men, hvis du ønsker at forkæle dig selv med et ophold på en af de fantastiske badehoteller, som ligger langs kysten, så kan det være du skal grave lidt dybere i lommerne.  

Heldigvis kan du låne penge til din ferie på Leasy. Her finder du en række fornuftige lån. Husk at sammenligne lån hos flere låneudbydere, sådan at du finder det bedste og billigste lånet.